Pachetul

Standard

Aranjament din baloane + Buchet baloane heliu

900 RON

Pachetul

Premium

Aranjament din baloane + Buchet baloane heliu

1400 RON

Pachetul

VIP

Aranjament din baloane + Buchete baloane heliu

2000 RON

Oferim o gamă variată de posibile aranjamente

Arcadă baloane de tip organic

290 RON

Arcada de tip organic se potrivește oricărui tip de eveniment, înfrumusețează orice spațiu și în funcție de preferințele dumneavoastră poate oferi o notă de eleganță, de culoare, de originalitate.

Prețul unei arcade pornește de la 290 ron, iar în funcție de mărimea și complexitatea acesteia, prețul se personalizează.

Balon cu aer cald

520 RON

Balonul cu aer cald este piesa de rezistență a oricărei petreceri.Imită perfect un balon cu aer cald real.Acesta poate fi folosit în ședințele foto pentru fotografii cu adevărat spectaculoase.

Prețul balonului pornește de la 520 ron și variază în functie de personalizarea acestuia.

Arcadă tip curcubeu

1500 RON

Este perfectă pentru spațiile de dimensiuni mari.Umple de culoare orice eveniment, este grandioasă și poate fi folosită perfect ca un photo corner. Pretul pornește de la 1500 ron și variază în funcție de personalizarea acesteia.

Perete de baloane

800 RON

Peretele de baloane este versatil si poate fi folosit în orice tip de eveniment. Fie că vorbim de evenimente de tip corporate sau evenimente personale, peretele de baloane vă ajută să scoateți în evidență tematic evenimentului dumneaoastră.

Acesta se poate personaliza cu logo, inscriptii ,culori și scris. Prețul pornește de la 800 ron și variză în funcție de personalizarea acestuia.

Aranjamente baloane personalizate

230 RON

Pentru petrecerile aniversare, petreceri de tip baby shower, reveal the gender sau orice tip de petrecere, aranjamentele de baloane de tip personalizat sunt decorațiunile perfecte. Pretul unui aranjament pornește de la 230 ron și variază în funcție de personalizarea acestuia.

Aranjament floral în cutie cu balon personalizat

190 RON

Pentru a dărui persoanei dragi un aranjament floral cu totul deosebit, am conceput pentru dumneavoastră aranjamentul floral cu balon personalizat.Un cadou unic și de neuitat! Prețul aranjamentului pornește de la 190 ron și variază în funcție de personalizarea acestuia.

Aranjamente florale pentru evenimente

199 RON

Realizăm aranjamente de masă, arcade, decorațiuni florale, buhete de mireasă,lumânări de botez și decoruri în diferite forme ( ursuleț, fluture, chitară, îngeraș, cifre și litere etc.)

Prețul se stabilește în funcție de tipul florilor și mărimea aranjamentului.Preț pornire 199 ron

Cutii cadou căpșuni în ciocolată

50 RON

Căpșunile îmbrăcate în ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, pot fi oferite ca și cadou sau pot fi integrate ca parte a unui desert gustos și sănătos.

Prețul unei cutii este de 50 ron și variază în funcție de mărimea acesteia.