Despre SOF Events

Echipa SOF Events aduce un nou concept numit Flori Baloane și Bomboane, prin care petrecerea ta să devină plină de culoare, parfum și gust. Ce facem noi? Decorațiuni de baloane, aranjamente florale, deserturi excepționale și preparate senzaționale. De ce suntem diferiți? Cu toții suntem diferiți, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de varietate.

Fie că vorbim de organizarea petrecerii în propria locuință,aer liber sau spațiu special amenajat, suntem pregătiți să vă organizăm cea mai originală petrecere!

Atenție la detalii

Pentru ca produsele pe care vi le oferim să fie perfecte, materialele cu care lucrăm sunt de cea mai înaltă calitate! Să ajutăm la construirea evenimentelor importante din viața voastră ne onorează și ne împlinește!

Experiență

Experiența noastră în domeniu s-a consolidat prin cunoașterea fiecărui client în parte. Ce își dorește, ce așteptări are, ce îi place și mai ales câtă emoție investește în propriul eveniment.

Testimoniale

Ce spun cei care au ales serviciile noastre

Sunteți WOW! Cele mai tari decorațiuni le ați făcut la petrecerea mea! Oamenii din echipa foarte atenți la dorințele mele! Totul a ieșit cum am planificat!

Diana

Echipa este minunată! Serviciile lor au fost foarte bune! Foarte mulțumită! Voi reveni!

Aura

Multumesc pentru cea mai tare petrecere organizata!

Evelina

Preturi foarte bune! Multumită de toate serviciile lor!

Ioana